2 Comments

 

Over de auteur

Benedict Bailleul  -  Nog niet zo lang geleden was ik zelf leidinggevende en gaf leiding aan teams van 1, 4, 30 tot zelfs 200 medewerkers. En ik liep er tegenaan dat het lang niet altijd zo gesmeerd liep als dat ik dacht en wilde.

Ik heb geleerd dat leidinggeven heel veel voldoening kan geven. En ook echt tof kan zijn!

En dat wil ik nu graag aan jou overbrengen. Zodat je niet langer verzuipt in je werk, maar met vertrouwen de leiding neemt.

 • Pieter Pallemans says:

  Blijkbaar vinden we het vanzelfsprekend dat we onze mensen positieve feedback geven. De meeste van ons denken dan ook dat we dit regelmatig doen. Niets is echter minder waar.
  Ik heb gedurende enkele maanden telkens genoteerd in mijn agenda, wanneer ik iemand positieve feedback gegeven heb. Na enkele maanden, stond ik ervan versteld, hoe weinig aantekeningen ik had gemaakt. Nochthans had ik voor mij zelf de indruk dat ik goed bezig was.
  Ik wil hiermee maar aantonen dat het belangrijk is om niet alleen positieve feedback te geven, maar ook hoe dikwijls men dit doet.
  Verder ben ik het volkomen eens met de meeste van de 10 regels. Vooral regel 7; “Wees oprecht”. De mensen beseffen maar al te goed wanneer iets oprecht is en wanneer niet. Dit kan een zeer grote invloed hebben op hun betrokkenheid.

  • Dankjewel Pieter,
   schitterend idee om een ‘positief feedback dagboekje’ bij te houden.
   Dit is zeker inspirerend voor andere leidinggevenden.
   En een goeie ‘eye-opener’ om jezelf te evalueren ivm positieve feedback.
   Positieve groetjes en nog veel succes en geluk, Bene. 😉

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >