Moeite met overleven in je rol als teamleider?

In het Leiderschap Boost Gesprek gooi ik een reddingsboei naar je uit! Tijdens een persoonlijk gesprek geef ik je minimaal drie concrete tips waarmee je morgen gelijk meer regie hebt op je team en je werk. Waardoor je tijd en aandacht kan geven aan dat wat belangrijk is en je snel weer plezier en gemak ervaart in je leven.

wat brengt het leiderschap boost gesprek jou?

Binnen een half uur leer ik je zwemmen ;-)
Met minimaal drie bruikbare tips
ga jij morgen weer lekker naar het werk en
kom je fluitend thuis.

Wat zie jij graag anders in je leven en werk?

Op dit moment heb je het gevoel dat je verzuipt in al je verplichtingen. We kijken eerst hoe je het wil wilt.

Wat houd je tegen?

Er zijn ongetwijfeld heel veel redenen dat het je niet lukt. Dat je in de huidige situatie zit. We kijken wat je allemaal tegenhoudt om op een fijne manier te leven en werken.

Hoe kan ik jou helpen?

Als je weet waar je naartoe wilt en hoe het komt dat je daar nog niet staat, gaan we naar het tofste stuk. Hoe kan ik je helpen? Je krijgt mijn waardevolle tips én we kijken of we langer samen willen werken.

Wat klanten zeggen over Benedict

Yvan Hazebrouck

Hoofdsecretaris FOD Justitie

‘Met Bene als lesgever, heb ik mijn eerste stappen in het managementverhaal gezet. Het mag duidelijk zijn dat hij hartstocht heeft voor zijn vak en dat hij dit op zijn cursisten weet over te brengen.
Zijn nieuwsbrieven met tips zijn voor mij steeds een inspiratiebron om te toetsen of ik nog op het juiste spoor zit. Dit sterkt mij.

Tim Delbaere

Office Manager, Allanta

"Je wordt hier niet doodgeslagen met moeilijke termen en diepgaande psychologische en filosofische zienswijzen op leidinggeven, maar het is inderdaad praktisch en meteen toepasbaar. “Bewuster omgaan met” is, althans voor mij, een interessant gegeven. Eigenlijk een absolute aanrader voor iedereen die bewust wil leven en genieten.”

Over De School voor Leiderschap

Hoi,

Ik ben  Benedict Bailleul

Hoi, mijn naam is Benedict Bailleul, leiderschapstrainer. 

Nog niet zo lang geleden was ik zelf leidinggevende en gaf leiding aan teams van 1, 4, 30 tot zelfs 200 medewerkers. En ik liep er tegenaan dat het lang niet altijd zo gesmeerd liep als dat ik dacht en wilde.

Ik ging 's morgens met tegenzin naar mijn werk, kwam met hoofdpijn - veel te laat - thuis en sliep slecht omdat ik niet wist hoe ik het kon veranderen. Er ging heel veel niet zoals ik het wilde, maar ik had geen idee hoe ik daar invloed op kon hebben.

Ik heb geleerd dat managen heel veel voldoening kan geven. En ook echt tof kan zijn! En dat wil ik nu graag aan jou overbrengen. Zodat je niet langer verzuipt in je werk, maar met vertrouwen de leiding neemt.

Het Leiderschap Boost Gesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda
  Klik op de button hieronder en maak een afspraak in mijn agenda. Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting.
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat het Leiderschap Boost Gesprek is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw visie op de toekomst en wat je kan doen om dat te bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zo zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.

Plan hier je Leiderschap Boost Gesprek

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

>