Leidinggeven met IMPACT.

  • Haal nu écht het beste uit jezelf en jouw team.
  • Een praktisch doe-boek geschreven vanuit de praktijk naar de praktijk.
  • Een GPS voor elke leidinggevende die meer succes en geluk wilt. 
  • Dé IMPACT-methode: in 6 stappen naar meer impact.
  • Meer impact op jezelf en jouw team.
  • Geef met meer plezier leiding en vooral ... geniet er van.

Bonus: Met GRATIS online training!

Schrijf een recensie en win een gratis IMPACT-coaching sessie (één per maand) 

In dit boek...

Dé IMPACT-methode

In 6 stappen naar meer impact, zodat je het beste haalt uit jezelf en jouw team.

Praktijkgericht

Van de praktijk voor de praktijk. Een praktisch doe-boek voor elke leidinggevende die meer succes wilt.

Direct toepasbaar

Het boek zit vol met kleine opdrachten die je direct kan toepassen. Al snel merk je hoe jij het verschil maakt.

Meer weten over Leiding geven met IMPACT?

In het interview met Daisy Goddijn (Expertboek) vertel ik meer over mijn boek en de achtergronden.

Bestel 'Leiding geven met IMPACT' nu voor € 24,95

En ontvang naast het boek ook gelijk toegang tot de online training 'Leiding geven met IMPACT'.


testimonials

Lees wat anderen vinden van dit boek

“Bij het lezen van dit boek vielen mij snel twee dingen op: passie en mensgerichtheid. Bene verwoordt op passionele wijze hoe hij kijkt naar leidinggeven.

Deze passie gekruid met eigen ervaringen en expertise voeden de lezer met heel pragmatische informatie over hoe een leider nu best omgaat met zijn team. De aandacht voor de mens in dit verhaal is nooit ver weg. Aandacht voor de leider zelf, aandacht voor de leden van het team. In deze tijden van complexiteit binnen organisaties en technologische evoluties die blijkbaar maar geen einde kennen, is de kans immers reëel dat mensen binnen die organisaties onvoldoende aandacht krijgen. Nochtans is dit vandaag essentieel indien organisaties vooruit willen. De rol van de leidinggevende is daarin cruciaal. Bene beseft dit zeer goed en belicht deze rol dan ook vanuit een heel mensgericht perspectief.”

Ludo Verstraete

UI / UX Designer

“Als triatleet volgde ik onlangs bij mijn club een sessie Mindfull Running. Tot mijn verbazing waren er wel een aantal zeer eenvoudig vragen waarop ik het antwoord schuldig moest blijven: Hoe staat je voet bij de landing? Wat doe je met je armen? Hoe adem je precies? Vragen die me aan het denken hebben zetten en waardoor ik veel bewuster werd van een aantal vanzelfsprekendheden.

Op het vlak van leiderschap (bewust of onbewust, bekwaam of onbekwaam) zet Bene je in dit boek ook aan het denken én aan het werk. Want zoals hij zelf aangeeft: je kan niet niet-nadenken bij het horen (of lezen) van een vraag!

De manier waarmee hij dit onderwerp benadert, schept een beeld van de passie die Bene heeft met Leiderschap.
In de alledaagse drukte van rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan, vraagt hij je om even stil te staan. Om naar jezelf te kijken, misschien kort naar het verleden, maar vooral naar de toekomst.
Dit om zelf, samen met je team en met je naasten meer te kunnen genieten: van leidinggeven, van je successen en van geluk dat je erbij kan ervaren.”

Wouter Ceyssens

Tool, knowledge & development, FOD Financiën

“Mijn team en ik hebben tijdens een aantal coaching sessies de IMPACT mogen beleven van Bene’s “walk your talk” aanpak, fantastisch! De hamvraag was dan ook: hoe gaat hij in godsnaam die interactieve, energie en creativiteit vrijmakende sessies kunnen vatten in een boek? Antwoord: mission accomplished! In zijn eigen gereide stijl: no nonsense, vlot leesbaar en onmiddellijk toepasbaar zonder eerst een doctoraat te moeten behalen in letterkunde of marketing.

Bene, hartelijk dank voor jouw vernieuwend inzicht. De lezers van dit boek zullen duidelijk een boost ervaren in hun leiderschap. Het zou verplicht moeten opgenomen worden in iedere managementopleiding. Een voltreffer, proficiat!”

Wim van den Bossch

Hoofd quality assurance, militair hospitaal koningin astrid (Neder-over-Heembeek)

“Het boek van Bene start daar waar het moet starten. Bij jezelf als persoon en pas daarna bij jij als leidinggevende.
Het is een heel praktisch boek geworden dat ik liever wat vroeger in mijn carrière had tegengekomen. Het had me veel trial and error kunnen besparen. De praktische tips zijn onmiddellijk bruikbaar en makkelijk toe te passen. En de voorbeelden die Bene aanhaalt zijn zo herkenbaar net omdat ze zo menselijk zijn. Geen hoogdravende theorieën maar een boek om steeds bij de hand te hebben en in de me-time opnieuw ter hand te nemen.”

Ann D'Have

Teamleader Educatie, Havencentrum

Bestel 'Leidinggeven met IMPACT' voor € 24,95

+ ontvang gratis toegang tot de online training 'Leiding geven met IMPACT'

+ Maak met jouw recensie kans op een 60 minuten IMPACT-coach-call

>