Ontvang GRATIS de eerste 3 hoofdstukken van mijn boek …

‘Leidinggeven met IMPACT’


 • Connector.

  Haal nu écht het beste uit jezelf en jouw team.

 • Connector.

  Een praktisch doe-boek geschreven vanuit de praktijk naar de praktijk.

 • Connector.

  Een GPS voor elke leidinggevende die meer succes en geluk wilt.

 • Connector.

  Dé IMPACT-methode: in 6 stappen naar meer impact.

 • Connector.

  Meer impact op jezelf en jouw team.

 • Connector.

  Geef met meer plezier leiding en vooral ... geniet er van.

+ bonus: GRATIS online training!

+ bonus: GRATIS IMPACT-SkypeCoaching!
(loting van één recensie per maand)

Nu GRATIS Kennismaken …

Ontvang nu in jouw mailbox Deel 1. ‘Ik weet wat ik wil’
of anders gezegd …


Om de 2 dagen ontvang je van mij een hoofdstuk:

 • vandaag (direct): Hoofdstuk 1 ‘Ik als leidinggevende’
 • binnen 2 dagen: Hoofdstuk 2 ‘Alleen aan de top’
 • binnen 4 dagen: Hoofdstuk 3 ‘Ik als leider’

In de laatste mail, dus binnen 4 dagen, doe ik jou ook nog een speciaal & eenmalig aanbod!

Ontvang de eerste 3 hoofdstukken

Prijs: GRATIS

Ik ontvang ze graag nu direct!
 

Deel 1. ‘Ik weet wat ik wil’


Hoofdstuk 1: ‘Ik als leidinggevende’

(pdf van 24 pagina’s)

Hoofdstuk 2: ‘Alleen aan de top’

(pdf van 12 pagina’s)

Hoofdstuk 3: ‘Ik als leider’

(pdf van 13 pagina’s)

Ontvang de eerste 3 hoofdstukken

Prijs: GRATIS

Ik ontvang ze graag nu direct!

In dit boek zal je het volgend ontdekken …

Praktische voorbeelden

In het boek vind je heel wat praktische voorbeelden. Voorbeelden van het hoe beter niet kan en vooral voorbeelden hoe het wel kan. Door kleine zaken te veranderen, krijg je andere resultaten.

Direct toepasbare opdrachten

Het boek geeft jou de mogelijkheid om heel wat opdrachten direct toe te passen. Als je deze toepast dan zal je merken dat het ook voor jou haalbaar is. Zet door want zo maak ook jij het verschil.

Een eenvoudig stappenplan

IMPACT = een eenvoudig 6-stappenplan. Elke letter van het woord IMPACT staat voor een stap. Telkens krijg je een duidelijke uitleg. Helder zodat jij ook écht meer impact krijgt op jezelf en jouw team.

Lees wat anderen vinden van dit boek …

Ludo Verstraete
Ludo Verstraete
Dela België (HR manager)

Bij het lezen van dit boek vielen mij snel twee dingen op: passie en mensgerichtheid.

Bene verwoordt op passionele wijze hoe hij kijkt naar leidinggeven. Deze passie gekruid met eigen ervaringen en expertise voeden de lezer met heel pragmatische informatie over hoe een leider nu best omgaat met zijn team.

De aandacht voor de mens in dit verhaal is nooit ver weg. Aandacht voor de leider zelf, aandacht voor de leden van het team. In deze tijden van complexiteit binnen organisaties en technologische evoluties die blijkbaar maar geen einde kennen, is de kans immers reëel dat mensen binnen die organisaties onvoldoende aandacht krijgen. Nochtans is dit vandaag essentieel indien organisaties vooruit willen. De rol van de leidinggevende is daarin cruciaal. Bene beseft dit zeer goed en belicht deze rol dan ook vanuit een heel mensgericht perspectief.

Ann D'Havé
Ann D’Havé
Havencentrum (Teamleader Educatie)

Het boek van Bene start daar waar het moet starten. Bij jezelf als persoon en pas daarna bij jij als leidinggevende. Het is een heel praktisch boek geworden dat ik liever wat vroeger in mijn carrière had tegengekomen . Het had me veel trial and error kunnen besparen. De praktische tips zijn onmiddellijk bruikbaar en makkelijk toe te passen. En de voorbeelden die Bene aanhaalt zijn zo herkenbaar net omdat ze zo menselijk zijn. Geen hoogdravende theorieën maar een boek om steeds bij de hand te hebben en in de me-time opnieuw ter hand te nemen.

Selina Verniers
Selina Verniers
Ateljee vzw (verantwoordelijke personeelsadministratie)

Haal het beste uit jezelf en je medewerkers met dit denk -en doeboek. Bene inspireert je in zes stappen hoe je kan leidinggeven met IMPACT. In klare en heldere taal haalt Bene jou uit je comfortzone en leert hij jou hoe je positief in het leven kan staan. Dankzij de vele duidelijke voorbeelden en eenvoudig uitgelegde methodieken sta je sterker in je schoenen op de werkvloer en word je een echte TOPleider! Wil je meer succes, geluk en plezier ervaren? Dan kan ik je dit boek beslist aanraden.

De IMPACT-methode als kompas bij het leiding geven. Vaak herkenbare ideeën, maar ook verrassende en stimulerende aanbevelingen.

Dankzij de 6 praktische stappen ga je constant vooruit, werk je met plezier en word je de ideale leidinggevende voor je medewerkers.

Gewoon durven én doen. Dan geniet je pas echt van je resultaten en verantwoordelijkheid.

Bedankt Bene voor deze bijzonder nuttige en vooral concrete inspiratiebron!

Paula Daenen
Paula Daenen
Trinity Purchasing (International Business Development Manager )

Helder en makkelijk leesbaar boek over een zeer interessant onderwerp, Leiderschap. Goed leiderschap is van cruciaal belang om succesvol te zijn in een bedrijf. Dit boek is een prachtige tool voor iedere hedendaagse leider. Proficiat Bene met dit schitterende resultaat!

Tim Evens
Tim Evens
BNP Paribas Fortis (Business Manager)

Na het lezen van dit boek hield ik hetzelfde gevoel over als na het volgen van een training van Bene, namelijk; goesting! Goesting om zelf buiten je comfort zone te treden en samen met je team voor die extra mile te gaan. Door de zeer herkenbare voorbeelden die gebruikt worden kan ik dit boek alleen maar aanraden aan al mijn collega people managers. Dit is een boek wat ik steeds binnen handbereik zal houden!

Hugo Bakker
Hugo Bakker
Businesscoach voor Kennisondernemers

Leiderschap heeft me altijd gefascineerd en gek genoeg heb ik pas middels dit boek ontdekt wat nu precies een leider is en hoe ik dat vorm kan geven in mijn leven zodat ik mijn potentieel ten volle benut. Dankjewel Bene!

Annicq Bergmans
Kolonel Annicq Bergmans
Defensie (Interne auditdienst)

Ik heb genoten van je pragmatische aanpak. Door het lezen van je boek stond ik bewust weer even stil bij mijn stijl van leidinggeven en de impact ervan op mijn medewerkers. Ik ben weer enkele tips rijker om elke dag opnieuw het verschil proberen te maken en samen met mijn medewerkers betere resultaten neer te zetten.Een aanrader!

Tim Delbaere
Tim Delbaere
Allanta (Office Manager)

Zaken die je gevoelsmatig doet of wil doen, maar niet kunt benoemen, worden nu heel concreet gemaakt. Dit boek, waarin de auteur praat vanuit zijn ervaringen en positivisme (dat trouwens aanstekelijk werkt), biedt me niet alleen inzichten, maar ook echte handvaten om bewust om te gaan met mijn leiderschapsstijl en de gewenste positieve impact te creëren: bij mezelf, bij de mensen in mijn team en in het verlengde bij de gehele organisatie. Je wordt hier niet doodgeslaan met moeilijke termen en diepgaande psychologische en filosofische zienswijzen op leidinggeven, maar het is inderdaad praktisch en meteen toepasbaar. “Bewuster omgaan met” is, althans voor mij, een interessant gegeven. Eigenlijk een absolute aanrader voor iedereen die bewust wil leven en genieten.

Sven Van Sighem
Sven Van Sighem
Defensie (Chief Operations Manager DataCenter)

Als ex-collega ken ik Bene als een begeester(en)d, positief ingestelde leider. Eigenschappen die je zonder meer terugvindt in zijn boek. Een boek dat je niet de zoveelste planningstechniek wil aansmeren, maar je doet nadenken over hoe jij leiding wil geven en hoe je wat je al kent daarvoor kan gebruiken. Als toemaat herinnerde het me eraan waarom ik leidinggeven nu weer zo leuk vind.

Wouter Ceyssens
Wouter Ceyssens
FOD Financiën (Tool, Knowledge & Development)

Als triatleet volgde ik onlangs bij mijn club een sessie Mindfull Running. Tot mijn verbazing waren er wel een aantal zeer eenvoudig vragen waarop ik het antwoord schuldig moest blijven: Hoe staat je voet bij de landing? Wat doe je met je armen? Hoe adem je precies? Vragen die me aan het denken hebben zetten en waardoor ik veel bewuster werd van een aantal vanzelfsprekendheden. “

Op het vlak van leiderschap (bewust of onbewust, bekwaam of onbekwaam) zet Bene je in dit boek ook aan het denken én aan het werk. Want zoals hij zelf aangeeft: je kan niet niet-nadenken bij het horen (of lezen) van een vraag!

De manier waarmee hij dit onderwerp benadert, schept een beeld van de passie die Bene heeft met Leiderschap. In de alledaagse drukte van rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan, vraagt hij je om even stil te staan. Om naar jezelf te kijken, misschien kort naar het verleden, maar vooral naar de toekomst. Dit om zelf, samen met je team en met je naasten meer te kunnen genieten: van leidinggeven, van je successen en van geluk dat je erbij kan ervaren.

Jimmy Mentens
Jimmy Mentens
Sabca Limburg (BU Manager)

Leidinggeven met IMPACT" is een zeer laagdrempelige boek voor de startende leidinggevende. Het neemt je mee in het verhaal van Bene, maar geeft ook zeer praktische en toepasbare tips en oefeningen. Je wordt verplicht bij je eigen manier van leidinggeven stil te staan, en geeft je nieuwe inzichten en inspiratie over je drijfveren als leidinggevende. Het enthousiasme, gedrevenheid en plezier van Bene spatten van het boek, waardoor het zeer aangenaam leest. Ondanks dat het boek volgens mij eerdre gericht is op startende leidinggevenden, dwingt het ook meer ervaren leidinggeven om nog een stil te staan bij hun functioneren. Het boekt helpt je om even stil te staan en te bezinnen over je stijl van leidinggeven.

Absoluut een aanrader!

Philip Van Impe
Philip Van Impe
Platform voor Leiderschap bij Defensie (voorzitter en ere-brigadegeneraal)

Dag Bene, ik keek uit naar het boek van mijn trainer! Ik heb het niet enkel met interesse maar ook met genoegen gelezen. Dat het een erg waardevol boek geworden is voor leidinggevenden is eigenlijk een understatement. Opbouw en structuur van je boek zitten goed in elkaar. Elk thema wordt uitgediept waarbij je overzichtelijk en stap voor stap de leidinggevende en zijn team de weg wijst naar topprestaties. Ook tekstinhoudelijk is het voor de lezer heel klaar en bevattelijk wat de stappen zijn. Je geeft ook interessante, praktische voorbeelden. In de tijd dat ik nog leidinggaf, had ik je boek ongetwijfeld als leidraad en inspiratiebron gebruikt.

Default Avatar55
Wim Van Den Bossche

Nu GRATIS Kennismaken …

Ontvang nu in jouw mailbox Deel 1. ‘Ik weet wat ik wil’
of anders gezegd …


Om de 2 dagen ontvang je van mij een hoofdstuk:

 • vandaag (direct): Hoofdstuk 1 ‘Ik als leidinggevende’
 • binnen 2 dagen: Hoofdstuk 2 ‘Alleen aan de top’
 • binnen 4 dagen: Hoofdstuk 3 ‘Ik als leider’

In de laatste mail, dus binnen 4 dagen, doe ik jou ook nog een speciaal & eenmalig aanbod!

Of Nu Het Boek Bestellen … aan 24,95 €

verschillende mogelijkheden:

+ bonus: GRATIS online training!

+ bonus: GRATIS IMPACT-SkypeCoaching!
(loting van één recensie per maand)

Ja, ik ontvang graag de eerste 3 hoofdstukken gratis
dit veld niet invullen s.v.p.