Mijn Eerste Boek Is Er …

‘Leidinggeven met IMPACT’

Leidinggeven met IMPACT (Bene Bailleul)
  • Haal nu écht het beste uit jezelf en jouw team.
  • Een praktisch doe-boek geschreven vanuit de praktijk naar de praktijk.
  • Een GPS voor elke leidinggevende die meer succes en geluk wilt.
  • Dé IMPACT-methode: in 6 stappen naar meer impact.
  • Meer impact op jezelf en jouw team.
  • Geef met meer plezier leiding en vooral ... geniet er van.

+ bonus: GRATIS online training!

+ bonus: GRATIS IMPACT-SkypeCoaching! (loting onder de recensies – één per maand)

Wil je meer weten over mijn boek?

Wil je wat achtergrondinformatie?

Bekijk zeker mijn eerste interview met Daisy Goddyn (Expertboek) …

We zijn vertrokken …Leider Sta Op.Leef met IMPACT.

Leid + Leef + Geniet

Bestel het boek nu voor € 24,95

Dat kan op 3 verschillende manieren:

via de 'School voor Leiderschap'

via 'Bol.com'

via 'managementboek.nl'

Leidinggeven met IMPACT

In dit boek zal je het volgende ontdekken …

Praktische voorbeelden

In het boek vind je heel wat praktische voorbeelden.

Voorbeelden van het hoe beter niet kan en vooral voorbeelden hoe het wel kan.

Door kleine zaken te veranderen, krijg je andere resultaten.

Direct toepasbare opdrachten

Het boek geeft jou de mogelijkheid om heel wat opdrachten direct toe te passen.

Als je deze toepast dan zal je merken dat het ook voor jou haalbaar is.

Zet door want zo maak ook jij het verschil.

Een eenvoudig stappenplan

IMPACT = een eenvoudig 6-stappenplan.

Elke letter van het woord IMPACT staat voor een stap.

Telkens krijg je een duidelijke uitleg.

Helder zodat jij ook écht meer impact krijgt op jezelf en jouw team.

Lees wat anderen vinden van dit boek …

Bij het lezen van dit boek vielen mij snel twee dingen op: passie en mensgerichtheid.

Bene verwoordt op passionele wijze hoe hij kijkt naar leidinggeven.
Deze passie gekruid met eigen ervaringen en expertise voeden de lezer met heel pragmatische informatie over hoe een leider nu best omgaat met zijn team.De aandacht voor de mens in dit verhaal is nooit ver weg.Aandacht voor de leider zelf, aandacht voor de leden van het team.In deze tijden van complexiteit binnen organisaties en technologische evoluties die blijkbaar maar geen einde kennen, is de kans immers reëel dat mensen binnen die organisaties onvoldoende aandacht krijgen.Nochtans is dit vandaag essentieel indien organisaties vooruit willen.
De rol van de leidinggevende is daarin cruciaal.Bene beseft dit zeer goed en belicht deze rol dan ook vanuit een heel mensgericht perspectief.

Ludo Verstraete

UI/UX Designer

De IMPACT-methode als kompas bij het leiding geven. 
Vaak herkenbare ideeën, maar ook verrassende en stimulerende aanbevelingen.Dankzij de 6 praktische stappen ga je constant vooruit, werk je met plezier en word je de ideale leidinggevende voor je medewerkers.Gewoon durven én doen. Dan geniet je pas echt van je resultaten en verantwoordelijkheid.
Bedankt Bene voor deze bijzonder nuttige en vooral concrete inspiratiebron!

Jürgen Constandt

Algemeen directeur, Vlaams & Neutraal Ziekenfonds

Leiderschap heeft me altijd gefascineerd en gek genoeg heb ik pas middels dit boek ontdekt wat nu precies een leider is en hoe ik dat vorm kan geven in mijn leven zodat ik mijn potentieel ten volle benut. 
Dank je wel Bene!

Hugo Bakker

Businesscoach voor Kennisondernemers

“Als ex-collega ken ik Bene als een begeester(en)d, positief ingestelde leider.Eigenschappen die je zonder meer terugvindt in zijn boek.Een boek dat je niet de zoveelste planningstechniek wil aansmeren, maar je doet nadenken over hoe jij leiding wil geven en hoe je wat je al kent daarvoor kan gebruiken.Als toemaat herinnerde het me eraan waarom ik leidinggeven nu weer zo leuk vind.”

Sven Van Sighem

Chief Operations Manager DataCenter, Defensie

”Dag Bene, ik keek uit naar het boek van mijn trainer!Ik heb het niet enkel met interesse maar ook met genoegen gelezen. Dat het een erg waardevol boek geworden is voor leidinggevenden is eigenlijk een understatement. Opbouw en structuur van je boek zitten goed in elkaar.Elk thema wordt uitgediept waarbij je overzichtelijk en stap voor stap de leidinggevende en zijn team de weg wijst naar topprestaties.Ook tekst inhoudelijk is het voor de lezer heel klaar en bevattelijk wat de stappen zijn.Je geeft ook interessante, praktische voorbeelden.In de tijd dat ik nog leidinggaf, had ik je boek ongetwijfeld als leidraad en inspiratiebron gebruikt.”

Philip Van Impe

ere-brigadegeneraal, voorzitter van het Platform voor Leiderschap bij Defensie

Het boek van Bene start daar waar het moet starten. Bij jezelf als persoon en pas daarna bij jij als leidinggevende. Het is een heel praktisch boek geworden dat ik liever wat vroeger in mijn carrière had tegengekomen.Het had me veel trial and error kunnen besparen.De praktische tips zijn onmiddellijk bruikbaar en makkelijk toe te passen.En de voorbeelden die Bene aanhaalt zijn zo herkenbaar net omdat ze zo menselijk zijn. Geen hoogdravende theorieën maar een boek om steeds bij de hand te hebben en in de me-time opnieuw ter hand te nemen.

Ann D’Havé
Teamleader Educatie, Havencentrum

”Helder en makkelijk leesbaar boek over een zeer interessant onderwerp, Leiderschap.
Goed leiderschap is van cruciaal belang om succesvol te zijn in een bedrijf. Dit boek is een prachtige tool voor iedere hedendaagse leider. Proficiat Bene met dit schitterende resultaat!

Paula Daenen
​International Business Development Manager, Trinity Purchasing

“Ik heb genoten van je pragmatische aanpak. Door het lezen van je boek stond ik bewust weer even stil bij mijn stijl van leidinggeven en de impact ervan op mijn medewerkers.
Ik ben weer enkele tips rijker om elke dag opnieuw het verschil  proberen te maken en samen met mijn medewerkers betere resultaten neer te zetten. 
Een aanrader!

Kolonel Annicq BERGMANS
​Interne auditdienst, Defensie

“Als triatleet volgde ik onlangs bij mijn club een sessie Mindfull Running.Tot mijn verbazing waren er wel een aantal zeer eenvoudig vragen waarop ik het antwoord schuldig moest blijven:Hoe staat je voet bij de landing? Wat doe je met je armen? Hoe adem je precies? Vragen die me aan het denken hebben zetten en waardoor ik veel bewuster werd van een aantal vanzelfsprekendheden.

Op het vlak van leiderschap (bewust of onbewust, bekwaam of onbekwaam) zet Bene je in dit boek ook aan het denken én aan het werk.Want zoals hij zelf aangeeft: je kan niet niet-nadenken bij het horen (of lezen) van een vraag!

De manier waarmee hij dit onderwerp benadert, schept een beeld van de passie die Bene heeft met Leiderschap.
In de alledaagse drukte van rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan, vraagt hij je om even stil te staan. Om naar jezelf te kijken, misschien kort naar het verleden, maar vooral naar de toekomst.
Dit om zelf, samen met je team en met je naasten meer te kunnen genieten: van leidinggeven, van je successen en van geluk dat je erbij kan ervaren.”

Wouter Ceyssens
​Tool, Knowledge & Development, FOD Financiën

“Mijn team en ik hebben tijdens een aantal coaching sessies de IMPACT mogen beleven van Bene’s “walk your talk” aanpak, fantastisch! De hamvraag was dan ook: hoe gaat hij in godsnaam die interactieve, energie en creativiteit vrijmakende sessies kunnen vatten in een boek?Antwoord: mission accomplished!In zijn eigen gereide stijl: no nonsense, vlot leesbaar en onmiddellijk toepasbaar zonder eerst een doctoraat te moeten behalen in letterkunde of marketing.
Bene, hartelijk dank voor jouw vernieuwend inzicht. De lezers van dit boek zullen duidelijk een boost ervaren in hun leiderschap. Het zou verplicht moeten opgenomen worden in iedere managementopleiding. Een voltreffer, proficiat!

Wim, Van Den Bossch
​Hoofd Quality Assurance, Militair Hospitaal Koningin Astrid (Neder-over-Heembeek)

“Haal het beste uit jezelf en je medewerkers met dit denk -en doeboek. Bene inspireert je in zes stappen hoe je kan leidinggeven met IMPACT. In klare en heldere taal haalt Bene jou uit je comfortzone en leert hij jou hoe je positief in het leven kan staan. Dankzij de vele duidelijke voorbeelden en eenvoudig uitgelegde methodieken sta je sterker in je schoenen op de werkvloer en word je een echte TOPleider! Wil je meer succes, geluk en plezier ervaren? Dan kan ik je dit boek beslist aanraden.”

Selina Verniers
​​Verantwoordelijke personeelsadministratie, Ateljee vzw

Na het lezen van dit boek hield ik hetzelfde gevoel over als na het volgen van een training van Bene, namelijk; goesting!
Goesting om zelf buiten je comfort zone te treden en samen met je team voor die extra mile te gaan.Door de zeer herkenbare voorbeelden die gebruikt worden kan ik dit boek alleen maar aanraden aan al mijn collega people managers.
Dit is een boek wat ik steeds binnen handbereik zal houden!

Tim Evens
Business Manager, BNP Paribas Fortis

“Zaken die je gevoelsmatig doet of wil doen, maar niet kunt benoemen, worden nu heel concreet gemaakt.Dit boek, waarin de auteur praat vanuit zijn ervaringen en positivisme (dat trouwens aanstekelijk werkt), biedt me niet alleen inzichten, maar ook echte handvaten om bewust om te gaan met mijn leiderschapsstijl en de gewenste positieve impact te creëren: bij mezelf, bij de mensen in mijn team en in het verlengde bij de gehele organisatie.Je wordt hier niet doodgeslaan met moeilijke termen en diepgaande psychologische en filosofische zienswijzen op leidinggeven, maar het is inderdaad praktisch en meteen toepasbaar.
“Bewuster omgaan met” is, althans voor mij, een interessant gegeven. Eigenlijk een absolute aanrader voor iedereen die bewust wil leven en genieten.

Tim Delbaere
Office Manager, Allanta

“”Leidinggeven met IMPACT” is een zeer laagdrempelige boek voor de startende leidinggevende.Het neemt je mee in het verhaal van Bene, maar geeft ook zeer praktische en toepasbare tips en oefeningen.Je wordt verplicht bij je eigen manier van leidinggeven stil te staan, en geeft je nieuwe inzichten en inspiratie over je drijfveren als leidinggevende.Het enthousiasme, gedrevenheid en plezier van Bene spatten van het boek, waardoor het zeer aangenaam leest.Ondanks dat het boek volgens mij eerder gericht is op startende leidinggevenden, dwingt het ook meer ervaren leidinggeven om nog een stil te staan bij hun functioneren.Het boekt helpt je om even stil te staan en te bezinnen over je stijl van leidinggeven. Absoluut een aanrader!

Jimmy Mentens

BU Manager, Sabca Limburg

Stuur jouw recensie aan bene@SchoolvoorLeiderschap.com.

&

Maak kans op een GRATIS 60-minuten-IMPACT-Skype-Coaching.

Alvast super bedankt ?

... Jouw voornaam en naam ...

... Jouw functie ..., ... Jouw bedrijfsnaam ...

Lees wat anderen via Managementboek.nl vinden van dit boek …

Leidinggeven met IMPACT - recensie Richard Lannoye 1
Leidinggeven met IMPACT - recensie Richard Lannoye 2
Leidinggeven met IMPACT - recensie Richard Lannoye 3
Richard Lannoye

Directeur, Lannoye Management

Bestel het boek nu voor € 24,95

Dat kan op 3 verschillende manieren:

Recensie … die kans maken op een GRATIS 60-minuten-IMPACT-Skype-Coaching

… schrijf ook jouw IMPACT-boek-recensie …

… hier komt jouw recensie …

Maak ook kans op een GRATIS 60-minuten-IMPACT-Skype-Coaching

… schrijf ook jouw IMPACT-boek-recensie …

Vanaf dat jouw recensie er staat, maak je mee kans om te winnen.

Eén loting per maand: een GRATIS 60-minuten-IMPACT-Skype-Coaching.

Ook de volgende maanden maak je nog kans om te winnen.

Alvast super bedankt voor jouw recensie!

>
WhatsApp Heb je een vraag? WhatsApp ons even ...