School voor Leiderschap - logo
Leiders met impact

Leidinggeven zonder kopzorgen....

  • Kennis 24/7 opdoen. Ontdek alles over leidinggeven in 12 modules met video, audio en tekst. Je krijgt toegang tot alle leiderschapskennis die jij nodig hebt om elke dag zonder kopzorgen door te brengen.
  • Continue persoonlijke begeleiding. Hoe je vragen over leidinggeven steeds een antwoord krijgen.Als je nieuwe dingen toepast dan gaat het soms goed. Soms gaat het ook slecht. Begeleiding is de sleutel.
  • Lerend netwerk. Hoe je nog sneller en duurzamer groeit door samen te leren.Leren van en aan mekaar is ontzettend verrijkend en verreikend. Iedereen maakt het verschil.
  • Van de praktijk voor de praktijk. Geen saaie theorie, maar praktisch en direct toepasbare handvaten.Alles wat we brengen is praktisch en heeft ook zijn degelijkheid bewezen.

30 Dagen niet goed geld terug garantie

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, hoef je alleen maar een email te sturen en dan storten wij je geld weer terug zonder lastige vragen te stellen.
Groet, Benedict

Customer Information

Uw bestelling

Product
Total
1
Leiders met IMPACT - groepsprogramma (jaarprogramma)
Leiders met IMPACT - groepsprogramma (jaarprogramma) × 1
1.997,00
Subtotal 1.997,00
Total 1.997,00 (includes 346,59 BTW)

Veilig betalen

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacy policy.

* We respecteren uw privacy en zijn zuinig op uw gegevens. *

Veilig betalen

30 dagen niet goed geld terug garantie

We beschermen jouw privacy

>